Meni Zapri

Ujemanje Manchester City je postalo merilo za Manchester United.

Skladnost z Manchester Cityjem je postala merilo za Manchester United. Nogometni Dresi Slovenija Svetovni prvaki so postali prevladujoča sila v angleškem in evropskem nogometu s svojim prosto tekočim nogometom. Ena predstava iz lanskega sezonskega uspeha trojčka je postala raven, ki jo morajo tekmece Cityja doseči. Nedavni komentarji investitorja Manchester Uniteda, Sir Jima Ratcliffa, kažejo, da bo ujemanje očarljive igre Cityja velik dosežek za njegovo ekipo.

Manchester City si je zagotovil mesto v lanski finalu Lige prvakov z dominantno zmago 4:0 proti Real Madridu na stadionu Etihad. Zmaga Cityja je prinesla slavno zmago s skupnim izidom 5:1 v polfinalu tekmovanja. Zmaga je postavila oder za City, da bi osvojil Ligo prvakov z zmago proti Inter Milanu v finalu.

Način, kako je City razmontiral Real, je zdaj gledan kot zlati standard predstave. Njihov prvi polčas je bil tako prevladujoč na tisti slavni noči, da je bil Real Madrid nemočen pred ognjenim napadom Manchester Cityja. Manchester City je sistematično uničil svoje zelo cenjene nasprotnike. Ekipa Pepa Guardiole je obdržala posest in prisilila Real Madrid v predajo. To je bila predstava, ki je dokazala, da je City pripravljen zavzeti svoje mesto na vrhu evropskega nogometa. Edino presenečenje je bilo, da je bil polčas le 2:0 v korist Cityja, tako prevladujoča je bila predstava Manchester Cityja.

Predstava Manchester Cityja tiste noči je raven, za katero se morajo truditi nasprotniki Cityja.

En klub, ki si želi doseči to raven igre, so arhivski tekmeci Manchester Cityja, Manchester United. V intervjuju je Sir Jim Ratcliffe upal, da bo nekoč videl, da njegov klub doseže to raven igre na igrišču. Investitor Manchester Uniteda je za BBC dejal: “Ko je Manchester City doma igral proti Real Madridu v drugi tekmi (polfinala Lige prvakov UEFA) prejšnje sezone, je bil to najboljši nogomet, kar sem ga kdaj videl. Prvih 45 minut, ko Real Madrid ni mogel dobiti žoge, je bil najboljši kakovostni nogomet, kar sem ga kdaj videl. Če bomo kdaj lahko prišli do tega, potem bo to velik dosežek za Manchester United.

Manchester City je postal merilo

Med Pepovo vladavino na stadionu Etihad je njegova ekipa postala merilo, po katerem se meri. Nogometni Dresi Komplet Raven nogometa, ki se igra, je taka, da celo največji tekmec Cityja sanja, da doseže takšno raven igre. Njihova zmaga 4:0 proti Real Madridu v prejšnji sezoni je en tak primer tega. To je predstava, ki bo dolgo ostala v spominu in ena, ki je morda nikoli več ne bomo videli. Takšna je bila raven, ki jo je dosegla ekipa Pepa Guardiole tiste slavne noči.

To je najvišji kompliment za Manchester City, da zdaj celo njihov največji tekmec sanja o izenačenju njihove najboljše predstave. Manchester City je zdaj postala merilo za Manchester United. Ta stavek kaže, kako dober je postal Manchester City.

Dodaj odgovor